Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Про електронні сервіси ДПС

Дата: 31.10.2023 16:25
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

Про електронні сервіси ДПС говорили під час чергової зустрічі з платниками 

Городоцька ДПІ Головного управління у ДПС у Львівській області систематично проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу для платників податків з актуальних питань податкового законодавства, використання електронних сервісів ДПС. 

Днями старший державний інспектор ДПІ Іван Лазорко провів черговий тренінг для платників податків щодо використання електронних сервісів податкової служби та подання звітності онлайн. 

Під час проведення заходу фахівець наголосив, що за допомогою сервісу «Електронний кабінет платника» платники мають можливість дистанційної роботи  в режимі онлайн, зокрема подати та переглянути подану звітність, перевірити стан розрахунків з бюджетом, зареєструвати програмний РРО, тощо. 

В ході  навчання податківець роз’яснив, як отримати електронний цифровий підпис для його подальшого використання в Електронному кабінеті, а також надав практичні рекомендації щодо подання платниками податків звітності в електронній формі. Він акцентував увагу ФОП, що  об’єднану звітність з ПДФО, ВЗ та ЄСВ  за ІІІ квартал 2023 року необхідно подавати за новою формою: для податкових агентів – юридичних осіб – формат J0500109, а для ФОПів – F0500109.

Крім того, Іван Лазорко розповів що тепер від ДПС доступний новий мобільний застосунок «Моя податкова». Застосунок можна завантажити на телефон як на платформі Android, так і iOS. «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податів з використанням платіжних систем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень