A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Великолюбінська селищна рада просить власників приватних будинків демонтувати з власних домівок таблички зі старими назвами вулиць

Дата: 09.11.2023 11:11
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Старі таблички слід прибрати на виконання вимог Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», прийнятого 9 квітня 2015 року.

В установленому порядку перейменувати райони у містах, сквери, бульвари, вулиці, провулки, узвози, проїзди, проспекти, площі, майдани, набережні, мости, інші об’єкти топоніміки населених пунктів, а також інші географічні об’єкти, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму.

Наявність табличок із застарілими назвами об’єктів забудови через вісім років після прийняття вищезгаданого Закону вказує на невиконання його вимог уповноваженими суб’єктами.

Зважаючи на особливе суспільне значення питання декомунізації в умовах воєнного стану і широкомасштабного вторгнення російської федерації, його поширеність по всій території України, просимо власників приватних будинків демонтувати з власних домівок таблички зі старими назвами вулиць. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень