A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

21 листопада в Україні – День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 11:50
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

21 листопада в Україні – День Гідності та Свободи.

В цей день ми вшановуємо тих, хто не тільки своїми справами, а й втраченим життям продемонстрував бажання жити у вільній та демократичній державі.

Цього дня з інтервалом у дев’ять років розпочалися два наймасовіші протести в сучасній Україні: у 2004 році – Помаранчева революція, у 2013-му – Революція Гідності.

День Гідності та Свободи є не лише черговою пам’ятною датою в календарі, цей день символізує відданість України ідеалам і принципам побудови демократичної держави та ідеям свободи.

Події, до яких приурочено День Гідності та Свободи, є одними з ключових моментів українського державотворення, знаковими точками консолідації народу та уособленням глибинних трансформацій суспільної свідомості.

Україна – територія гідності і свободи. Вона довела це подіями, які розгорталися на Майдані в 2004 і 2013 роках та доводить зараз у військовому протистоянні з ворогом. Це важке випробування для нашої країни, але українці щоразу доводять свою любов до країни, честь і мужність. Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Бережімо цей скарб!

З Днем гідності та свободи!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень