Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Чергове засідання виконавчого комітету Великолюбінської селищної ради

Дата: 05.12.2023 11:17
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

4 грудня 2023 р., на черговому засіданні виконавчого комітету Великолюбінської селищної ради вирішено ряд актуальних для громади питань.

► Було розглянуто та прийнято низку питань проєкту бюджету на 2024 рік. Ознайомитись із документом можна на офіційному сайті громади за посиланням https://velykolubinska-gromada.gov.ua/docs/

► Затвердили схему санітарного очищення населених пунктів Великолюбінської громади.

► Затвердили положення про Великолюбінську субланку Львівської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області.

► Розглянуто та затверджено рішення про організацію харчування учнів закладів середньої освіти, навчально-виховних комплексів та закладу дошкільної освіти «Любинятко» (ясла-садочок) Великолюбінської селищної ради у 2024 році

► Підтримали ряд проєктів рішень про дії відносно малолітніх дітей, за поданням Служби у справах дітей (поділ спадщини, дозволи на укладення договорів дарування, надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок  воєнних дій та збройних конфліктів, призначення опікуна та ін.)

► Розглянули питання про визначення ТОВ «Ековей ВМ» виконавцем житлово-комунальних послуг з вивезення ТПВ на території Великолюбінської селищної ради.

► Затвердили графік роботи Центру надання адміністративних послуг Великолюбінської селищної ради.

► Розглянули питання щодо підписання меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Великолюбінською селищною радою та Міжнародною благодійною організацією «Фонд Східна Європа» щодо впровадження Єдиної платформи місцевої електронної демократії.

► Надали дозвіл на зрізку аварійних дерев на території громади.

► Також, розглянули низку звернень та надали дозволи на видачу дублікатів свідоцтв на право власності на житлові будинки та присвоєння поштових адрес.

Усі рішення, ухвалені на засіданні виконкому, після їх опрацювання та підписання будуть опубліковані на офіційному інтернет-сайті Великолюбінської громади у розділі «Архів документів» (https://velykolubinska-gromada.gov.ua/docs/)

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень