Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Зустріч з платниками в Городоцькій ДПІ

Дата: 08.12.2023 16:03
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Фахівцями Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено зустріч з платниками податків територіальної громади. Предметом зустрічі стали зміни у податковому законодавстві відповідно до Закону України від 30.06.2023 №3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219). 

Фахівці наголосили, що Закон № 3219 спрямований на виконання Україною зобов’язань в рамках Меморандуму про економічну та фінансову політику від 8 грудня 2022 року та передбачає відновлення дії норм податкового законодавства, які були призупинені у зв’язку з  введенням воєнного стану в Україні  та не встановлює нових вимог для мікробізнесу.  

Під час  заходу працівники Городоцької ДПІ звернули увагу на особливості застосування класичних та/або програмних РРО при здійсненні готівкових розрахунків, ознайомив з перевагами використання програмного РРО ДПС, особливостями ведення товарного обліку тощо. Акцентували увагу, що програмний РРО є зручним та функціональним у користуванні. Учасники зстрічі також обговорили обов’язкову сплату єдиного податку, скасування спеціального режиму оподаткування за ставкою 2 відсотки, сплату мінімального податкового зобов’язання. Наприкінці заходу намітили спільний план дій щодо ефективного  інформування платників податків про новації податкового законодавства


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень