Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» у Городоцькій ДПІ

Дата: 04.01.2024 17:24
Кількість переглядів: 43

Фото без опису 

У Городоцькій ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області проведено сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» із заступником начальника ДПІ - начальником відділу з надання адміністративних та інших послуг Орестом Мельником щодо роз’яснення основних новацій податкового законодавства та використання мобільного застосунку «Моя податкова».  

Під час спілкування з дозвонювачами Орест Мельник розповів про новації податкового законодавства, запроваджені Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану».

Посадовець також проінформував, що для зручності платників податків ДПС запроваджено безкоштовний мобільний застосунок «Моя податкова». Зазначив, що користувачі, які завантажили додаток «Моя податкова», отримують послуги у смартфоні, не витрачаючи часу на відвідування податкової. Кожен з бажаючих може обрати для себе зручний формат послуг в електронному вигляді, який заощадить  робочий час, оскільки вже зараз до послуг платників  значна кількість сучасних електронних сервісів, які забезпечують дистанційне спілкування громадян і представників бізнесу з фахівцями територіальних органів ДПС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень