A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Новації податкового законодавства

Дата: 13.02.2024 16:15
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Городоцька ДПІ провела сеанс телефонного зв’язку «Гаряча лінія» щодо новацій податкового законодавства 

Начальником Городоцької ДПІ Романом Миськівим проведено сеанс телефонного зв`язку «гаряча лінія» на тему: «Актуальні питання реєстрації та використання РРО/ПРРО».

Під час спілкування телефоном очільник інспекції розповів платникам податків, що відповідно до змін прийнятих Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» застосування РРО /ПРРО стало обов’язковим для всіх платників єдиного податку, крім платників І групи, фізичним особам, які продають на ринку власні вживані речі або продукти власного підсобного господарства та тих хто не здійснює розрахункових операцій.

Також, Роман Миськів платникам податків, які цікавилися порядком реєстрації РРО/програмного РРО детально розповів, які документи та в якій послідовності необхідно надавати СГ для реєстрації РРО/ПРРО.

Окремо, податківець наголосив дозвонювачам, що Законом України № 3219-IX відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Під час спілкування платники податків отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень