A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Кризові комунікації у громадах у період військового стану

Дата: 28.02.2024 10:42
Кількість переглядів: 91

Відбувся практикум з кризових комунікацій у період воєнного стану для представників органів місцевого самоврядування

У світі сучасних викликів, комунікація стає ключовою складовою успішного вирішення проблем. Саме з таким основним посилом минулого тижня відбувся навчальний практикум «Кризові комунікації у громадах у період воєнного стану». Учасниками навчання стали представники органів місцевого самоврядування різних територіальних громад та районів Львівської області.

Фото без опису

На практикумі розглядались питання комунікації між органами влади та громадою у кризових ситуаціях, а також між органами влади на різних рівнях.

В процесі практикуму опрацювали чимало практичних кейсів, розібрали види та ключові принципи кризових комунікацій, провели оцінку кризових комунікацій на прикладах учасників. Говорили про правильну комунікацію з військовими, їх родинами, ВПО.

Тренерка Ольга Добровольська розповіла як розвивати ефективну комунікацію та робити її максимально близькою до людей, а також як необхідно змінювати культуру спілкування для уникнення кризових ситуацій.

Практикум "Кризові комунікації у громадах у період воєнного стану» проводився у партнерстві з Львівська обласна державна адміністрація, ОПЛІЧ Львівське регіональне партнерство зайнятості

Виконавчий партнер Проєкту Центр "Жіночі перспективи" Люба Максимович

Захід проходив в межах Проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини, за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень