A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Повідомлення про оприлюднення проекту "Розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки"

Дата: 08.03.2024 10:09
Кількість переглядів: 62

Повідомлення про оприлюднення Детального плану території та Звіту про  стратегічну екологічну оцінку проекту документу державного планування:  «Детальний план території земельних ділянок загальною площею 6,7200 га, для  розташування об'єктів житлової ...

Повідомлення про оприлюднення Проекту

«Розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності гр. Тимо О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 1,884 га, кадастровий номер: 4620955300:26:000:0015, з «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт. Великий Любінь Львівського району Львівської області.

Мета розроблення детального плану території:

-зміна цільового призначення земельної ділянки з «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка); 

-Будівництво нових житлових будинків;

-Розвиток дорожньо-транспортної та інженерної інфраструктури.

Склад та зміст містобудівної документації визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту – Рішення Великолюбінської селищної ради №1904 від 7 листопада 2023 року.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Великолюбінська селищна рада Львівського району Львівської області (81555, Львівська обл., Львівський р-н, смт Великий Любінь, вул. Львівська, буд. 74).

Замовник містобудівної документації – Виконавчий комітет Великолюбінської селищної ради. 

Розробник містобудівної документації – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення: з 08.03.2024 р. до 08.04.2024 р.

Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Великолюбінська селищна рада Львівського району Львівської області (81555, Львівська обл., Львівський р-н, смт Великий Любінь, вул. Львівська, буд. 74).

Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

08.04.2024 року о 11:00 год. в приміщенні Великолюбінської селищної ради Львівського району Львівської області (81555, Львівська обл., Львівський р-н, смт Великий Любінь, вул. Львівська, буд. 74).

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо містобудівної документації можна за адресою: Великолюбінська селищна рада Львівського району Львівської області (81555, Львівська обл., Львівський р-н, смт Великий Любінь, вул. Львівська, буд. 74).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту можна подавати до 08.04.2023 р. включно до Великолюбінської селищної ради або на електронну скриньку: lubin_velyky@ukr.net

Відповідальною посадовою особою Великолюбінської селищної ради за організацію розгляду пропозицій є завідувач сектору містобудування та архітектури – головний архітектор Великолюбінської селищної ради – Лаврик Наталія. Телефони для довідок: +380974825048.

 

Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки приватної власності гр. Тимо О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

https://rada.info/upload/users_files/04373057/7d832186c1aafd01001be50da5d2d50e.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень