A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Відкриття Центру надання адміністративних послуг

Дата: 12.03.2024 17:49
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

11 березня у Великому Любені відбулася довгоочікувана та важлива подія – відкриття Центру надання адміністративних послуг (ЦНАПу).

Цей проєкт реалізовано Великолюбінською селищною радою у межах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів та сприяння і підтримки Львівської ОВА.

Основні завдання центру – поліпшити якість надання адмінпослуг.

Відтепер мешканці громади, серед яких військовослужбовці ЗСУ, ветерани війни, внутрішньопереміщені особи, мало мобільні категорії населення зможуть отримати якісні послуги.

Приміщення центру пристосоване для потреб осіб з інвалідністю та відвідувачів з дітьми, місцем для самообслуговування та зоною очікування.

Безсумнівно, це новий крок у розвитку нашої громади. Це новий рівень, який наближує нас до європейських стандартів.

Теплі побажання висловили почесні гості:

✅ Андрій Ковальський – заступник голови Львівської районної державної адміністрації, привітав всіх присутніх з такою чудовою подією. «Відкриття ЦНАПу - це ще одне свідчення того, що Україна рухається у Європу» - зазначив пан Андрій.

✅ До вітальної промови приєдналася Галина Тупісь – начальник відділу Управління з питань цифрового розвитку, побажала продуктивної роботи, значних здобутків і нових перемог на благо громади.

✅ Очільник Великолюбінської громади Йосиф Фабрига подякував усім, хто долучився до створення ЦНАПу, хто доклав чималих зусиль, щоб сьогодні громадяни змогли отримувати якісні адмінпослуги в комфортних умовах.

✅ Чин освячення провели о. Богдан Тишкун та о. Протоієрей Андрій Сідляр.

✅ На відкритті також були присутні військовослужбовці, які зараз проходять лікування та реабілітацію у реабілітаційному центрі "Галичина", що у смт Великий Любінь. На їхні актуальні питання дали відповідь селищний голова Йосиф Фабрига та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Павло Стахів .

З переліком послуг та графіком роботи можна ознайомитися на сайті Великолюбінської громади https://velykolubinska-gromada.gov.ua/ у розділі ЦНАП

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень