A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

14 березня – День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 09:32
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

14 березня в Україні відбувається вшанування добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.

Вдячні кожному і кожній, хто відчув, що час стати воїном. Україна пишається всіма, хто здобуває перемогу для нашої держави. Ми завжди пам’ятатиме всіх своїх Героїв, які віддали життя за свободу.

Україна сьогодні переживає найбільше випробування у своїй новітній історії – збройну боротьбу з російським агресором за власну незалежність і територіальну цілісність. І зараз, як завжди у найважчі часи нашої історії, на захист своєї Батьківщини за покликом серця стають відважні воїни доброї волі.

Сьогодні добровольцем став увесь Український народ: ті, хто прийшов до центрів комплектування та поповнив ряди Збройних Сил України; ті, хто став до лав територіальної оборони; ті, хто всіляко допомагає захисникам і готовий стати до їхніх лав завтра.

Наша готовність стати на захист України є вирішальною запорукою майбутньої спільної Перемоги, здобуття якої не можна собі уявити без внеску українських добровольців - символу звитяги, самопожертви та героїзму.

Шануємо їхню мужність і дякуємо за захист! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень