A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Робоча зустріч з представниками Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації

Дата: 26.03.2024 18:57
Кількість переглядів: 37

Фото без опису

25 березня у Великолюбінській селищній раді відбулась робоча зустріч з представниками Департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації на якій були присутні: начальник управління оперативно-чергової служби, оповіщення та зв'язку Сень Микола Миколайович, заступник начальника управління - начальник відділу оповіщення зв’язку та інформаційного забезпечення Хомич Олег Петрович, перший заступник селищного голови Тимо Андрій Степанович, начальник відділу ЖКГ Білик Іван Іванович та спеціаліст з питань цивільного захисту Медведчук Уляна Іванівна.

Під час зустрічі розглядалися питання впровадження та розвитку місцевих автоматизованих систем оповіщення, складу автоматизованого робочого місця керування системою оповіщення, вимог до встановлення кінцевих пристроїв, забезпечення безперебійного електроживлення та доступу до мережі Інтернет кінцевого обладнання оповіщення тощо.

Також обговорили розробку проєктно-кошторисної документації об'єкту «Будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення (МАСЦО)», оскільки керівні документи передбачають виготовлення проєктно-кошторисної документації.

Проєкт централізованого оповіщення має передбачати використання сучасних технологій і новітніх розробок у сфері телекомунікацій. Створення сучасної системи оповіщення надасть можливість здійснювати:

- централізоване оповіщення населення, через кінцеві сигнально-гучномовні пристрої;

- контроль з автоматизованого робочого місця за станом усіх складових системи оповіщення;

- обмін повідомленнями про виникнення або загрози виникнення надзвичайних ситуацій з відповідним державними службами, установами, органами виконавчої влади і місцевого самоврядування, які розпоряджаються ресурсами, необхідними для ліквідації або попередження НС. 

- оповіщення керівництва та посадових осіб селищної ради за допомогою автоматизованої системи виклику “НАБАТ”;

Створення та модернізація МАСЦО реалізовуватиметься за субвенцією з обласного бюджету в рамках Комплексної програми «Безпечна Львівщина».

У ході зустрічі визначено населені пункти громади, що будуть охоплені централізованим оповіщенням у 2024 році. Це села Бірче, Зашковичі та Поріччя-Задвірне.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень