Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Особливості програмного РРО

Дата: 10.04.2024 09:58
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Тренінг щодо особливостей програмного РРО 

У Городоцькій ДПІ фахівці надали фізичним особам – підприємцям актуальну інформацію про встановлення «ПРРО Каса», зокрема, покрокову інструкцію щодо завантаження даного програмного забезпечення на Windows.

В ході тренінгу роз’яснили, як суб’єкт господарювання може пересвідчитись, що покупець отримав фіскальний чек за оплачені товари (послуги) через ПРРО.

Також, вони пояснили, що суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані, зокрема, надавати особі, яка отримує або повертає товар, отримує послугу або відмовляється від неї, в обов’язковому порядку розрахунковий документ встановленої форми та змісту на повну суму проведеної операції.

У податковій зазначили, що суб’єктом господарювання фіскальний чек за оплачені товари (послуги) через ПРРО надсилається покупцю такими способами: електронною поштою (е-mail), Viber, Telegram, WhatsApp, або SMS, при цьому на пристрої повинна бути встановлена відповідна програма. Відправлення повідомлення виконується в загальному порядку від імені власника SIM-карти.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень