Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Повідомлення про оприлюднення «Детальний план території земельної ділянки в межах вул. Львівська у смт Великий Любінь Львівського району Львівської області»

Дата: 11.04.2024 17:53
Кількість переглядів: 118

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення «Детальний план території земельної ділянки в межах вул. Львівська у смт Великий Любінь Львівського району Львівської області»

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду проекту детального плану території земельної ділянки в межах вул. Львівська у смт Великий Любінь Львівського району Львівської області.

Мета розроблення детального плану території: формування нової земельної ділянки площею 0,0039 га для обслуговування будівель торгівлі, визначення всіх планувальних обмежень, визначення намірів забудови земельної ділянки, встановлення містобудівних умов та обмежень. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».

Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Великолюбінської селищної ради від 15 вересня 2023 року № 1867;.  

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Великолюбінська селищна рада (вулиця Львівська, 74, Великий Любінь, Львівська область, 81555).

   Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»

Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 11.04.2024 р. до 12.05.2024 р.  

     Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Великолюбінська селищна рада (вулиця Львівська, 74, Великий Любінь, Львівська область, 81555).

        Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

13.05.2024 року о 15:00 год. в приміщенні Великолюбінської селищної ради.

 

Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ можна за адресою: Великолюбінська селищна рада (вулиця Львівська, 74, Великий Любінь, Львівська область, 81555).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 12.05.2024 р.  включно до Великолюбінської селищної ради (вулиця Львівська, 74, Великий Любінь, Львівська область, 81555) через Центри надання адміністративних послуг або на електронну скриньку: lubin_velyky@ukr.net.

Відповідальною посадовою особою Великолюбінської селищної ради за організацію розгляду пропозицій є Лаврик Наталія Тарасівна завідувач сектору містобудування та архітектури - головний архітектор.

 

Детальний план території земельної ділянки в межах вул. Львівська у смт Великий Любінь Львівського району Львівської області

Графічні матеріали містобудівної документації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень