A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

«Бойові пташки» для військових

Дата: 16.04.2024 11:37
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

На передовій велика потреба у бойових «пташках» - дронах. Як відомо, дрони це «очі» наших воїнів як вдень, так і вночі. Вони дозволяють захисникам вести розвідку вздовж всієї лінії фронту, виявляти російські сили та ворожу техніку, дистанційно коригувати артилерійський вогонь, завдавати ударів по окупантах. Більше дронів – більше збережених життів на передовій.

Відтак Великолюбінською селищною радою закуплено та передано нашим захисникам на «гарячі» ділянки фронту вкрай необхідні на сьогодні прилади, а саме: один безпілотний літальний апарат «Кажан-Е630», п’ять квадрокоптерів DJI MAVIC 3,  три DJI MAVIC 3 Pro, три DJI MAVIC 3T  та один DJI MAVIC 3 Enterprice, дві зарядні станції EcoFlow River 2 Max та одну зарядну станцію EcoFlow Delta 2, а також дизельний генератор.

Вся ця необхідна техніка закуплена за кошти місцевого бюджету на загальну суму 2 476 437, 60 грн.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Це не перша допомога військовим від громади. Через проведення благодійних акцій, ярмарок, різноманітних заходів, безлічі збірок, спільними стараннями та фінансовими внесками підсилюють боєздатність наших військових мешканці громади та усі небайдужі, а спільно зібрані кошти спрямовують на закупівлю, обслуговування та доставку авто на передову, придбання амуніції, зокрема бронежилетів, шоломів, тепловізорів, тактичних навушників та окулярів, поясів РПС, літньої та зимової форми, взуття, генераторів та засобів зв’язку, предметів гігієни та продуктових наборів, різного роду інструментів тощо.

Щиро дякуємо захисникам і захисницям України, що захищають наше життя, боронять нашу землю і небо!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень