A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ЗА ВИКИНУТЕ СМІТТЯ НА ПОРУШНИКІВ ЧЕКАЄ ШТРАФ ДО 1700 ГРИВЕНЬ

Дата: 17.04.2024 16:50
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

 

Вкотре нагадуємо жителям нашої громади, що на території Великолюбінської ОТГ діють «Правила благоустрою», які прийняті відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

З метою збереження довкілля просимо вас не створювати стихійні сміттєзвалища, не викидати сміття у непередбачених для цього місцях, не створювати стихійні сміттєзвалища поряд з майданчиками для збору ТПВ викидаючи залишки будівельних матеріалів, рослинні рештки (гілки, листя, траву) та інше.

За невиконання вимог Правил благоустрою міста (забруднення /засмічення території) на порушників складатимуть адмінпротокол за ст. 152 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу у розмірі від 850 грн до 1700 грн для юридичних осіб / підприємців та від 340 грн до 1360 грн для громадян.

Закликаємо вас бути відповідальними!

Пам’ятайте, майбутнє нашої громади, країни та навіть планети залежить від кожного з нас. Не будьте байдужими!

 

ЗВЕРТАЄМОСЬ ДО МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!!!

Укладений договір на захоронення та вивіз побутових відходів прямий доказ про дотримання норм законів про вивіз сміття у відведені для цього місця.

Вивіз і захоронення побутових відходів на території Великолюбінської громади здійснює Компанія ТОВ «Ековей Вейст Менеджмент».

Щодо укладення договору на вивіз побутових відходів та встановлення сміттєвих контейнерів звертайтеся по тел. 067-675-82-37.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень