Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Штабне тренування з органами управління Великолюбінської субланки Львівської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області

Дата: 05.07.2024 15:09
Кількість переглядів: 43

Фото без опису

Великолюбінською селищною радою  проведено штабне тренування з органами управління Великолюбінської субланки Львівської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області.

Під час тренувань розглядались питання щодо загального алгоритму підготовки та проведення штабного тренування у територіальній громаді. Також були розглянуті законодавчі та інші нормативно-правові акти, що регулюють сферу цивільного захисту, повноваження органів місцевого самоврядування у вказаній сфері.

Фото без опису

Мета тренування – відпрацювати порядок дій органів місцевого самоврядування при загрозі виникнення та виникненні надзвичайних ситуацій природного та воєнного характеру на території територіальних громад, навчитись аналізувати та завчасно передбачати наслідки можливих надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території громади, особливо в умовах ведення війни, і головне бути постійно готовим до реагування та ліквідації їх наслідків.

Завершилися навчання обговоренням алгоритму дій зі здійснення заходів з цивільного захисту у разі різкого погіршення погодних умов, умовному пошкодженні житлового будинку уламками повітряної цілі.

До участі в штабному тренуванні та відпрацюванні плану дій було залучено 33 особи, серед яких представники комісії з питань ТЕБ та НС, комісії з питань евакуації, старости та керівники структурних підрозділів Великолюбінської селищної ради, представник КНП АЗПСМ Великолюбінської селищної ради, представник 45 ДПРП 10 ДПРЗ Львівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області та представники місцевих суб’єктів господарювання.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень