Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

20 вересня 2024 року – всесвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 30.08.2024 11:32
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» на території Великолюбінської ОТГ

 

Відповідно до Закону України «Про благоустрій населених пунктів», статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на виконання резолюції голови, Львівської обласної державної адміністрації  на звернення громадської організації «Всеукраїнський молодіжний рух «ЛЕЦ ДУ ІТ ЮКРЕЙН» від 20 серпня 2024 року  №2024/0097, з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів Великолюбінської селищної ради 20 вересня 2024 року на території населених пунктів Великолюбінської селищної  ради  буде проведено день із прибирання, благоустрою та поліпшення санітарного стану довкілля.

 

Керівникам підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності і підпорядкування, власникам житлових будинків та споруд рекомендуємо провести належне прибирання, санітарну очистку, впорядкування, благоустрій прилеглих територій, парків, скверів та домоволодінь.

Старости  старостинських округів на території Великолюбінської селищної ради повинні організувати та забезпечити виконання робіт із благоустрою. Довести до відома жителів приватних садиб рекомендації про впорядкування власних земельних ділянок та прилеглих до них територій.

 Директори освітніх закладів мають організувати проведення заходів із прибирання території шкіл та роз’яснювальної, виховної роботи з учнями щодо збереження природного довкілля, культури поводження із відходами (сміттям) та про екологічні наслідки забруднення території населених пунктів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень