A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

КУЛЬТУРА

Вітаємо з грандіозною перемогою, з отриманням Гран-прі народний вокально-інструментальний ансамбль «Любисток»

•Вітаємо з грандіозною перемогою, з отриманням Гран-прі народний вокально-інструментальний ансамбль «ЛЮБИСТОК» та керівника, Заслуженого працівника культури України - Мар’яна Паньківа, на ІІ обласному фестивалі-конкурсі української пісні «ЗОЛОТІ ТРЕМБІТИ імені БОГДАНА-ЮРІЯ ЯНІВСЬКОГО», який відбувся у місті Ходорів. •Бажаємо нових звершень.

09:28:14 21.09.2021

Святкування 30-ї річниці Незалежності України та Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня 2021 року у с. Завидовичі відбулося святкування 30-ї річниці Незалежності України та до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Святковий концерт організували спільними зусиллями Народний дім та бібліотека-філія КЗ"Публічно - шкільна бібліотека" с. Завидовичі. До вашої уваги невеликий фотозвіт.

09:13:46 30.08.2021

Ансамбль народних музик сім'ї Штуринів с. Малий Любінь прийняв участь у заключному Всеукраїнському фестивалі пісенної та музичної творчості

Ансамбль народних музик сім'ї Штуринів прийняв участь у заключному Всеукраїнському фестивалі пісенної та музичної творчості присвячений 30 річниці до Дня Незалежності України.Який проходив з 15 по 19 серпня 2021 р. у Залізному Порту Херсонської області.

13:43:16 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень