A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

КУЛЬТУРА

Святкове дійство з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України.

23 серпня в смт Великий Любінь відбулась святкове дійство з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України. Розпочалась програма із флешмобу "Ми - українці", представники молоді Пех Єва і Дудок Максим провели урочисте підняття Державного Прапора України. З вітальним словом та словами подяки до присутніх звернувся селищний голова Йосиф Фабрига. Після щирих вітань відбулось нагородження подяками та грамотами представників сфери освіти, культури, молодіжної політики, спорту, медицини, громадськості тощо Великолюбінської громади,  переможців онлайн конкурсу "З Україною в серці", а також вручено ювілейні медалі "30 років Незалежності України" учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. Надзвичайно цікавою була концертна програма за участі педагогів та вихованців "Великолюбінської дитячої мистецької школи", представників народних домів громади та солістки Накривайко Софії із с. Солонки. Зачарувала наша молодь у вишиванках на показі-дефіле "Моя сорочка вишивана". Чудові гуморески прозвучали від автора - Артимяк Софії. Всі бажаючі мали змогу зробити пам'ятне фото біля тематичної фотозони. Завершився  вечір танцювальною вечіркою та виступом гурту "Відлуння". Щира подяка всім хто долучився до організації свята!!!

12:19:54 25.08.2021

Mafia Party

Mafia Party Вечірка в стилі  Mafia Музика - сучасні хіти  07.08.21 р. (субота)  на території Опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІст. ( подвір'я школи) відбудеться танцювальна вечірка в стилі  Mafia Початок о 20.00год. Дрес-коду в стилі Mafia потрібно дотриматись обов'язково Запрошуємо Усіх жителів громади на диско-вечір.

17:17:20 03.08.2021

Вечірка в стилі 90-их... Цікаво, весело, авантюрно, стильно.

Вечірка в стилі 90-их... Цікаво, весело, авантюрно, стильно, креативно, драйвово... Дякуємо всім хто взяв участь в підготовці та проведенні диско-вечірки -  Svyatoslav Bunyak , Тетяна Дудок , Юрій Штурин , Екатерина Шевчук , Протас Василь (за придбання ведмедиків-сувенірів)... Kristina Zhenishuk - за чудову ідею та найбільшу організаційну роботу. Щира подяка всім мешканцям громади, від малого до великого, хто підтримав ідею та завітав на вечірку, хто отримав заряд бадьорості та позитиву, хорошого настрою та щирих усмішок.

10:25:49 02.08.2021

Вечірка в стилі 90-х

RETRO Вечірка в стилі 90-х 31.07.21р. (субота)  на території Опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІст. ( подвір'я школи) відбудеться танцювальна вечірка в стилі 90 -х Початок о 20:00год. Дрес-коду в стилі 90-х потрібно дотриматись обов'язково В кінці танцювального вечора оберемо  "КОРОЛЕВУ ВЕЧІРКИ" і  "КОРОЛЯ ВЕЧІРКИ "  Переможці отримають подарунки  Запрошуємо Усіх жителів громади на диско-вечір! 

14:43:01 28.07.2021

Драма - ФЕЄРІЯ Лесі Українки «Лісова пісня»

Чудова прем'єра драми-феєрії  Лесі Українки "Лісова пісня" відбулась18 липня  в актовому залі Народного дому с. Коропуж. Аплодисменти юним аматорам та  ініціатору та режисеру постанови Женішук Христині!!!

12:52:24 19.07.2021

Роман Коромець лауреат II премії

Роман Коромець взяв участь у Всеукраїнському багатожовому фестивалі-конкурсі мистецтв «СМАЙЛ-ФЕСТ» де став лауреатом ІІ премії

13:56:51 12.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень