A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

ОСВІТА

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи

Якісне інклюзивне навчання: to do list для директора школи Сьогодні в Україні інклюзивне навчання організовано у майже 43% шкіл, працює понад 18 тисяч інклюзивних класів. За останні десять років інклюзія суттєво проникла в українські школи. Для порівняння, п’ять років тому в інклюзивних класах навчалось вдесятеро менше, ніж зараз. Разом із тим, дослідження якості інклюзивного навчання, проведене Державною службою якості освіти, виявило низку викликів на рівні організації інклюзивного навчання, кваліфікації вчителів, методичного забезпечення освітнього процесу, розвитку інфраструктури та забезпечення фінансування, взаємодії з інклюзивно-ресурсними центрами (ІРЦ).

14:20:10 03.08.2021

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи.

15:23:49 30.07.2021

Презентація інтерактивного обладнання CamTouch.

В  актовому залі опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІ ст. для вчителів початкових класів закладів освіти Великолюбінської селищної ради відбулась презентація інтерактивного обладнання CamTouch.

15:39:12 15.07.2021

Шановні батьки!

З метою впорядкування черги до садочку, просимо повторно звірити дані дитини, що подані при реєстрації. Додатково просимо долучити в програму     "Е-садок" свідоцтво про народження дитини, якщо воно відсутнє. За більш детальною інформацією, просимо звертатись до Тетяни Дудок -  спеціаліста відділу з гуманітарних питань Великолюбінської селищної ради.

15:24:06 13.07.2021

Вітрова електростанція "Карпатські вітрила"

Учні 7-10 класів Коропузького НВК 14 червня разом з вчителями Голинською З.І., Деревенною Н.С., Соловій О.Р. та Голинською М.М. побували на вітровій електростанції "Карпатські вітри" у с. Стрільбичі    Самбірського р-н. Від керуючого цією станцією п. Степана учні дізналися багато цікавого про створення, будову і роботу вітрових електростанцій.  Було цікаво. Учні і вчителі задавали багато запитань, на які п. Степан давав вичерпні відповіді. Незважаючи на дощову погоду всі любувалися надзвичайно красивими карпатськими краєвидами. На зворотньому шляху ми завітали до приватної фірми "Білаки" м. Самбір, на території якого є зоопарк з різними тваринами, діти мали можливість подивитися і погодувати тварин. Щиро дякуємо керівництву ВЕС ТОВ "Карпатський вітер" за ініціативу в проведенні такої екскурсії і за змістовну її організацію безпосередньо на вітровій електростанції.

12:40:38 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень