A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Знай своє право на землю

Знай своє право на землю

В рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» Міністерство юстиції України разом з Онлайн-будинком юстиції за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» створили серію інформаційно-навчальних роликів «Знай своє право на землю». Мета ініціативи - розширити коло громадян, які зможуть отримати інформацію про свої права та інструкції для їх захисту.https://www.youtube.com/watch?v=U5GCApa-u7U&feature=share

12:45 25.10.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці та гості, у зв’язку з наближення сезону осінньо-польових робіт та впорядкування присадибних ділянок Великолюбінська селищна рада інформує, про те, що у відповідності до норм чинного законодавства України, зокрема Закону України «Про охорону земель», Земельного кодексу України, Закону України «Про рослинний світ» та Закону України “Про охорону атмосферного повітря”

14:23 31.08.2018

Відпочивай розумно!

Відпочивай розумно!

Наближаються вихідні і сезон масових виїздів до лісу та Карпатських гір. На відпочинку у лісі, важливо піклуватися не лише про свій комфорт, а й про збереження довкілля: дбайливо ставитися до природи, не смітити, не шкодити живим істотам.  До Вашої уваги інфографіка, як розумно відпочити і зберегти наші ліси та праліси :)

11:40 07.05.2018

Засідання атестаційної комісії І рівня опорного Великолюбінського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.

Засідання атестаційної комісії І рівня опорного Великолюбінського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст.

Засідання атестаційної комісії І рівня опорного Великолюбінського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. На розгляд комісії було подано 25 клопотань.

17:08 26.03.2018

Футбольний турнір імені Ярослава Дмитрасевича - заслуженого тренера України, майстра спорту

Футбольний турнір імені Ярослава Дмитрасевича - заслуженого тренера України, майстра спорту

25 березня, на майданчику із штучним покриттям в смт. Великий Любінь розпочався футбольний турнір імені Ярослава Дмитрасевича - заслуженого тренера України, майстра спорту. Зі словами привітань виступили: Ярослав Дмитрасевич, голова Городоцького райдержадміністрації Володимир Ременяк та голова Великолюбінської селищної ради об'єднаної територіальної громади Йосиф Фабрига.

17:04 26.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень