A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Інформує служба

Ніщо не є настільки міцним, як серце волонтера.

Великолюбінська селищна рада висловлює щиру подяку депутатці Львівської районної ради, учительці КЗ "Великолюбінська дитяча мистецька школа " - Оксані Володимирівні ЛУЧКО за матеріальну допомогу для трьох дітей-сиріт, які проживають у Великолюбінській територіальній громаді.

15:32:26 10.02.2023

Візити до сімей Великолюбінської громади, що перебувають у складних життєвих обставинах

26 січня 2023 року начальник служби у справах дітей Великолюбінської селищної ради С. Лисак, староста сіл Коропуж, Романівка та Хишевичі,  спільно із фахівцем соціальної роботи Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Городоцької міської ради та Л. Цап та психологом  здійснили візити до сімей, які проживають на території Коропузького старостату, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою виявлення та попередження вчинення насильства. З батьками проведено профілактичну бесіду та попереджено про відповідальність та належне виконання ними батьківських обов'язків. 

10:31:39 27.01.2023

Міжнародна акція «16 днів проти насильства»

В рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства», на виконання Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», реалізовуючи державну політику з питань попередження домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми в КУ «Центр надання соціальних послуг Городоцької міської ради» 9 груня 2022 року відбулося засідання «Круглого столу» з питань консолідації зусиль суб’єктів соціальної роботи та шляхів вдосконалення методів протидії домашньому насильству в громаді Великолюбінської селищної ради, в якому взяли участь: директор І.Дацко, фахівець із соціальної роботи М.Кадикало, фахівець із соціальної роботи Л.Цап, психолог О.Тертека, спеціаліст відділу з питань соціального захисту населеня Великолюбінської селищної ради Н.Грициняк, начальник служби у справах дітей Великолюбінської селищної ради С.Лисак,  завідувач сектору "Городоцьке бюро правової допомоги" І.Благута, старший інспектор ювенальної превенції ЛРУП №2 ГУНП у Львівській області Р. Мазур та поліцейський офіцер громади СВГ ВП Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області Р.Бурикін.

13:09:07 09.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень