A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Інформує служба

Комісія з питань захисту прав дитини

08.12.2022 року відбулося засідання комісії з питань прав захисту дитини, на якому було розглянуто питання щодо доцільності позбавлення батька батьківських прав щодо його малолітніх дітей.

17:40:03 08.12.2022

Візити до сімей Великолюбінської громади, що перебувають у складних життєвих обставинах

18 серпня начальник служби у справах дітей Великолюбінської селищної ради С. Лисак, поліцейський офіцер громади СВГ ВП Львівського районного управління поліції ГУНП у Львівській області Р. Бурикін, староста сіл Коропуж, Романівка та Хишевичі,  спільно із фахівцем соціальної роботи Комунальної установи "Центр надання соціальних послуг" Городоцької міської ради та Л. Цап та психологом О. Тертека здійснили візити до сімей, які проживають на території Коропузького старостату, які перебувають у складних життєвих обставинах з метою виявлення та попередження вчинення насильства. З батьками проведено профілактичну бесіду та попереджено про відповідальність та належне виконання ними батьківських обов'язків. 

12:37:23 19.08.2022

Свято Миколая

Наперододні свята подарунки від св.Миколая отримали діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування , сім`ї які перебувають в складних життєвих обставинах , які проживають на території Великолюбінської  територіальної громади.

09:21:05 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень