Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

АТ «Укрпошта» розпочинає приймання передплати на 2022 рік

  Друковані видання на сьогодні є найбільшим носієм та критерієм довіри серед громадськості, особливо у категорії сільських та районних жителів. Шановні передплатники! АТ «Укрпошта» розпочинає приймання передплати на 2022 рік та можливість здійснення передплати газет і журналів,необхідних для виробничих потреб установ, організацій, підприємств , а також для задоволення особистих  потреб населення.

11:14:47 30.09.2021

Cемінар «Сучасні джерела пошуку роботи»

  У Городоцькій районній філії ЛОЦЗ 28 вересня 2021 року відбувся профінформацій семінар під назвою: «Сучасні джерела пошуку роботи». Мета заходу: розширення уявлень учасників про сучасні технології пошуку роботи, джерела інформації про вакансії, ознайомлення з їх перевагами та недоліками. На семінарі розглядалися такі питання: планування пошуку роботи в умовах карантину, сучасні джерела інформації про вакансії, електронні сервіси служби зайнятості та шахрайства при працевлаштуванні

16:58:02 28.09.2021

У Городоцькій ДПІ відбувся семінар на тему «Як декларанту розрахувати базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо валютних цінностей»

У Городоцькій ДПІ відбувся семінар на тему «Як декларанту розрахувати базу для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування щодо валютних цінностей»

15:14:54 28.09.2021

Впроваджено електронну послугу реєстрації декларації через портал Електронних сервісів Міністерства економіки України

Згідно ст. 21 Закону України "Про охорону праці" роботодавець набуває права на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, відповідно до встановлених Кабінетом Міністрів України переліків, на підставі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці.

12:26:37 28.09.2021

У Городоцькій ДПІ ГУ ДПС у Львівській області відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» щодо одноразового декларування активів фізичних осіб

Нещодавно у Городоцькій ДПІ за участі в.о. начальника Городоцької ДПІ Романа Байбака відбувся сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія», де податківець відповів на питання стосовно одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

10:09:59 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень