Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

Вітаємо зі святом ПОКРОВИ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ

Вітаємо зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Бажаємо кожен день зустрічати з добротою і любов'ю серця. Нехай Богородиця завжди посилає віру і силу, надію і сміливість. Нехай над Вами завжди буде мирне ясне небо, а поруч – щаслива сім'я і справжнє щастя!

10:11:41 14.10.2021

З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ!

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

10:02:07 14.10.2021

ДО УВАГИ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ

З  01.07.2021 стартувала інспекційна компанія з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності, які мають ризики використання незадекларованої праці та відсутня позитивна динаміка щодо оформлення трудових відносин після проведених інформаційних заходів.

11:35:44 12.10.2021

«Гаряча лінія» щодо одноразового добровільного декларування активів та сплату відповідного збору у Городоцькій ДПІ

 «Гаряча лінія»  щодо одноразового добровільного декларування активів та сплату відповідного збору у Городоцькій ДПІ На запитання платників відповідав заступник начальника – начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ГУ ДПС у Львівській області Орест Мельник.

16:37:44 07.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень