A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

Ким на Львівщині працюють переселенці?

Упродовж 140 днів повномасштабного вторгнення російських військ на територію України до базових центрів зайнятості та філій Львівського ОЦЗ за допомогою у працевлаштуванні звернулося 2,7 тис. внутрішньо переміщених осіб. Більш як третина з них – 964 особи – отримувала послуги у Львівському міському центрі зайнятості, 206 осіб – у Червоноградській міській філії ЛОЦЗ, 174 особи – у Дрогобицькому МРЦЗ. 

09:30:31 15.07.2022

Вступ у спадок в умовах воєнного стану

Будь-яка людина має гарантовану можливість жити та працювати із свідомістю того, що після її смерті все надбане нею за життя майно перейде згідно її волі, а якщо вона її не виявить, то згідно волі закону, до близьких їй людей. Тому у житті кожної людини рано чи пізно будуть виникати питання, пов’язані із спадкуванням. Із введенням 24 лютого 2022 року воєнного стану в Україні всі сфери суспільного життя держави зазнали змін в законодавчому регулюванні. Спадкові правовідносини – не виняток. Так, у зв’язку із розпочатою військовою агресією росії проти України було прийнято декілька нормативно-правових актів, що визначають важливі питання процедури спадкування в період дії воєнного стану. Їх і розглянуть юристи Городоцького бюро правової допомоги.

20:46:36 13.07.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб (ВПО)!

°Великолюбінська селищна рада повідомляє, що 14.07.2022 р. (четвер) з 10:00 год на території опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІст. буде відбуватися роздача продуктових наборів для ВПО. °Для підтвердження статусу ВПО рекомендуємо мати при собі довідку ВПО та паспорт.

03:49:32 13.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень