Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

Шановні платники податків!

25 серпня 2022 року Головним управлінням ДПС у Львівській області буде проведено вебінар, для платників податків Львівської області на тему: “Про податок на нерухоме майно з фізичних осіб у 2022 році”

09:56:31 24.08.2022

"Чисте довкілля" - захід у Великолюбінській громаді до Дня Незалежності України

До уваги мешканців Великолюбінської селищної ради, а особливо внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади! . Завтра, 20.08.2022року, (субота) на території стадіону "Верес", що у смт Великий Любінь, за ініціативи ГС "Луганська асоціація осіб з інвалідністю", за фінансової підтримки ООН, за участю Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю Львівська та Луганська область та спільно з Великолюбінською селищною радою проводимо захід "Чисте довкілля" до Дня Незалежності України. . Програма заходу: •10.00 год. - збір учасників, вітальне слово селищного голови; •10.25 год. - визначення завдань та розподіл інвентарю для проведення заходу;

12:10:55 19.08.2022

Програма «єРобота»: понад 120 нових робочих місць на Львівщині

Завершилася друга хвиля розгляду бізнес-планів учасників урядової програми «єРобота». Відповідно до її результатів позитивне рішення про надання коштів для відкриття або розширення бізнесу прийняте щодо 17 претендентів із Львівщини.

16:34:01 17.08.2022

Сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» в Городоцькій ДПІ щодо питань декларування майнового стану та доходів громадян

       З початку нового року в Україні розпочалася кампанія декларування майнового стану і доходів громадян, отриманих торік.  Під час телефонного спілкування, нещодавно проведеного із начальником Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській  області Романом Миськівим, абонентів цікавили питання декларування різних видів доходів та майна.  Наводимо найбільш  актуальні питання та відповіді на них.  

10:21:12 15.08.2022

У Великолюбінській громаді одружився військовий і журналістка

08.08.22р, на рушник долі та щастя стали ВОЙТІВ Олег Романович та СИМОНЕНКО Марія Олександрівна. . Наш колега, директор КЗ ДЮСК "ВЕРЕС", депутат Великолюбінської селищної ради ВОЙТІВ Олег Романович з перших днів повномаштабної війни захищає Україну. . Такі шлюби особливо емоційні, адже, додають віру в Перемогу України.  . Ось коли поняття Віра, Надія і Любов набувають особливого значення! . Церемонію одруження провела секретар виконавчого комітету ГРИЦИНЯК Тетяна Вікторівна. . Голова Великолюбінської територіальної громади ФАБРИГА Йосиф Ярославович привітав подружжя та побажав молодятам щасливого життя під мирним небом України.

10:36:41 09.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень