Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

Городоцькі податківці інформують платників про актуальні питання податкового законодавства

 Нещодавно начальник Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Роман Миськів провів семінар з платниками податків. Під час семінару розглянуто питання про добровільне декларування.

11:47:37 07.10.2022

Презентація послуг служби зайнятості та використання вебресурсів ДСЗ для отримання додаткових знань та компетенцій».

30 вересня 2022 року у Городоцькій районній філії ЛОЦЗ відбувся інформаційний семінар «Презентація послуг служби зайнятості та використання вебресурсів ДСЗ для отримання додаткових знань та компетенцій». Цього разу захід організовано для студентів Вишнянського коледжу ЛНАУ, адже незабаром їм потрібно шукати роботу за фахом.

12:11:15 06.10.2022

У Городоцькій ДПІ вивчали переваги електронних податкових сервісів

     У Городоцькій ДПІ проведено тренінг для платників податків на тему: «Переваги електронної звітності, практичне застосування». Під час таких заходів платники мали можливість ознайомитися з інформацією щодо використання електронних сервісів ДПС України та подання електронної звітності.

12:05:44 06.10.2022

З Всеукраїнським днем бібліотек!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. З книгою пов’язане все наше життя, з книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо.

07:11:30 30.09.2022

З Всеукраїнським днем дошкілля!

Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За допомогою своїх вихователів дошкільнята пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. Професія вихователя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майбутнє. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті.

17:20:16 27.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень