Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

Городоцька ДПІ: у діалозі з платниками

  У Центрі обслуговування платників Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області відбулася зустріч з платниками податків щодо основних змін податкового законодавства. На запитання платників податків та громадян відповідав заступник начальника - начальник відділу з надання адміністративних та інших послуг Городоцької ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Орест Мельник. Платникам роз’яснено особливості сплати земельного податку з фізичних осіб та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за 2022 рік, нарахування даних податків та строки їх сплати.

09:46:03 09.01.2023

Як здійснити авторизацію на ПРРО з операційною системою Android

  У приміщенні ЦОПу Городоцької ДПІпроведено тренінг з платниками податків, які  звернули увагу суб’єктів господарювання, що для авторизації на програмному реєстраторі розрахункових операцій (далі – ПРРО) з операційною системою Android необхідно виконувати дії відповідно до інструкції «Програмне забезпечення реєстрації фіскальних чеків «ПРРО Каса» (Android). Керівництво користувача» (далі – Інструкція), яка знаходиться в архіві з завантаженим програмним забезпеченням «Програмний реєстратор розрахункових операцій».  

17:31:54 02.01.2023

Яку роботу та зарплату пропонують напередодні Нового року?

На початку грудня цього року середній розмір зарплати в актуальних вакансіях, якими оперувала Львівська обласна служба зайнятості, становив понад десять тисяч гривень. Кому керівники фірм і компаній готові платити вдвічі більше? 

15:29:14 28.12.2022

До уваги випускників закладів загальної середньої освіти , а саме (11 класників) Великолюбінської територіальної громади.

Пропонуємо вам ознайомитися із умовами прийому на навчання до вищих військових навчальних закладів у 2023 році.       З 2 січня 2023 року по 1 квітня 2023 року проводиться  відбір кандидатів до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів (далі ВВНЗ та ВНП ВНЗ) та військові коледжі сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів (ВКСС).       Навчання у ВВНЗ, ВНП ВНЗ, ВКСС надає можливість:  - здобути вищу освіту за рахунок видатків державного бюджету;  - одержати гарантоване працевлаштування (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України);  - повний термін навчання зараховується як термін проходження строкової військової служби. У процесі навчання курсанти одержують щомісячно грошове забезпечення та безкоштовно забезпечуються: • гуртожитком; • триразовим харчуванням; • обмундируванням та речовим майном.       До ВВНЗ та ВНП ВНЗ приймаються особи з повною загальною  середньою освітою, за результатами зовнішнього незалежного оцінювання знань і вмінь вступників та за результатами проходження психологічного обстеження, оцінки рівня фізичної підготовленості та медичного огляду, а також:  -  особи з числа цивільної молоді віком від 17 до 30 року, а також ті, в тому числі, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання;  - військовослужбовці, резервісти та військовозобов’язані, які мають повну середню освіту та не мають військових звань офіцерського складу, у разі зарахування їх на перший та наступні курси навчання  віком до 30 років;  - особи жіночої статі приймаються на навчання за переліком спеціальностей, за якими жінки можуть проходити підготовку для проходження військової служби на посадах офіцерського складу, відповідно до граничних показників прийому на навчання до ВВНЗ та ВНП ВНЗ на напрями (спеціальності) підготовки, які щорічно затверджуються Міністром обороги України.                                                                                                                                                                                                          Оформлення особових справ та супровід кожного кандидата з числа цивільної молоді на вступ у ВВНЗ чи ВКСС здійснює відділення рекрутингу та комплектування першого відділу Львівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

19:32:47 25.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень