Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

До уваги роботодавців!

Затверджено новий порядок надання компенсацій роботодавцям за працевлаштування зареєстрованих безробітних.

11:03:09 06.03.2023

Про одноразове (спеціальне) добровільне декларування під час зустрічі у Городоцькій ДПІ

  Фахівці Городоцької ДПІ провели зустріч з громадянами – фізичними особами щодо одноразового ( спеціального) добровільного декларування. Вони зазначили, що відповідно до пункту 19 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) державні гарантії та звільнення від відповідальності, передбачені підрозділом 94 розділу ХХ Кодексу, не поширюються на активи, здобуті внаслідок вчинення кримінальних правопорушень, крім кримінальних правопорушень, передбачених статтями 212, 212¹ (щодо сплати податків як фізичною особою чи фізичною особою - підприємцем), ст. 366 (щодо документів податкової та/або фінансової звітності, митних декларацій, податкових накладних, первинних документів, іншої звітності з податків, зборів, обов'язкових платежів), ст. 367 (якщо злочин пов'язаний з порушенням вимог податкового, митного, валютного та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи) Кримінального кодексу України. Державні гарантії та звільнення від відповідальності, передбачені цим підрозділом, також не поширюються на:

14:49:21 24.02.2023

Про юридичні наслідки неподання одноразової (спеціальної) декларації та інші питання під час семінару у Городоцькій ДПІ

    У приміщенні Городоцької ДПІ проведено семінар на тему одноразового (спеціального) декларування.            Податківці зазначили, що об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування можуть бути активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації. До об’єктів належать, зокрема валютні цінності (банківські метали, крім тих, що не розміщені на рахунках, національна валюта (гривня) та іноземна валюта, крім коштів у готівковій формі, та права грошової вимоги (у тому числі депозит (вклад), кошти, позичені третім особам за договором позики), оформлені у письмовій формі з юридичною особою або нотаріально посвідчені у разі виникнення права вимоги декларанта до іншої фізичної особи.

11:27:44 24.02.2023

Увага! Відключення електроенергії!

Завтра, 24.02.2023р. у смт Великий Любінь за адресою вул. Львівська, вул. Зелена, вул. Січових Стрільців з 10.00 год. до 16.00год. передбачено відключення електроенергії у зв'язку з плановими ремонтними роботами.

13:44:37 23.02.2023

УВАГА! ВАЖЛИВО! ЩОДО ЗБЕРЕЖЕННЯ РАННЬОКВІТУЧИХ РОСЛИН

Відповідно до вимог Законів України “Про охорону природнього навколишнього середовища”, “Про рослинний світ”, “Про Червону книгу України”, та з метою посилення заходів державного нагляду щодо збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, Великолюбінська селищна рада повідомляє наступну інформацію.

17:56:26 21.02.2023

Як діяти у разі неправильно - сформованого рахунку на оплату послуг по вивезенню твердих побутових відходів

У зв'язку з численними надходженнями звернень мешканців громади, щодо необгрунтованого нарахування плати за послуги по вивезенню ТВП, надаємо контактний телефон представника ТОВ «ЕКОВЕЙ ВЕЙСТ МЕНЕДЖМЕНТ» для вирішення проблемних питань

16:58:41 21.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень