A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великолюбінська громада
Львівська область, Львівський район

Оголошення

До уваги внутрішньо переміщених осіб (ВПО) !

 Великолюбінська селищна рада повідомляє, що 01.07.2022 р. о 10:00 год на території стадіону «ВЕРЕС» (смт Великий Любінь) буде відбуватися роздача гуманітарної допомоги для ВПО, а також частування смаколиками.  Для підтвердження статусу ВПО рекомендуємо мати при собі довідку ВПО та паспорт.

13:21:49 30.06.2022

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

Сьогодні 29.06.2022 р. у Городоцькій районній філії Львівського обласного центру зайнятості провели семінар для вимушених переселенців. Захід організували з метою якісного обслуговування внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку служби зайнятості. Під час заходу присутніх ознайомили з послугами, які надає служба зайнятості,  особливостями професійної підготовки, перепідготовки за сприяння служби зайнятості, в тому числі в Центрах професійно-технічної освіти. Крім того, завідувачка сектору «Городоцького бюро правової допомоги» Благута Ірина Богданівна поінформувала про систему безоплатної правової допомоги, мету та основні засади її функціонування, а також про право внутрішньо переміщених осіб на звернення за первинною та вторинною правовою допомогою. Наприкінці семінару фахівці відповіли на запитання учасників заходу.

12:56:46 29.06.2022

Городоцька районна філії Львівського обласного центру зайнятості інформує

У Городоцькій районній філії ЛОЦЗ сьогодні 16 червня2022 року відбувся профконсультаційний захід під назвою «Патронатний вихователь». Аудиторія – безробітні. У заході взяла участь  Марія Кадикало -  фахівець  із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Городоцької міської ради». Присутніх ознайомлено з етапами створення патронатної сім’ї, а саме: хто може бути патронатним вихователем, обов’язки патронатного вихователя, оплата послуг тощо.

14:07:31 16.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень